Ти думаєш, що юна і наївна
Так інколи буваю божевільна
Так я з почуттями , я жива
Не треба грати в ігри, це дарма
Не зарікаюсь , можливо не всюди головна
Та я ніколи вже не буду запасна
А ти , я знаю, вмілий ти гравець
Сердець дівочих , ти крутий гравець
Я не азартна , тобі я співчуваю
В такі любовні ігри , я не граю!
Тобі я раджу!
Варто зупинитись
обдумати усе, не помилитись
І не жартуй із грою
Не поринай байдуже головою
Ти молодий , вродливий ще юнак
Шукай , чекай , тримай
І відвоюй у долі знак
Щоб знати все серйозно "хто і як"
й забути ігри "Просто так"