Ти забудеш цю посмішку веселу
І руки холодні
А я завжди буду пам*ятати гарячі долоні
Недоказані слова і щирі розмови
Ця загадка життя непроста і складна
І кожному з нас чаша полину сповна
та не треба журитись дарма
Весело сміятись з неудач
Гордо піднятись якщо важко йти
Твій погляд для мене жаданий і рідний
А я для тебе тільки смайлик позитивний
Бо незвіданий погляд чекання
Серце юне долає звикання
Ти забудеш цей смайлик наївний
Та душою і серцем він вірний