Заплутані емоції і дивні відчуття
Мабуть ховаються у серці
Ці заборонені чуття
Плету вінок із квітів і надій
А він пливе туда
Де ти не мій
Тебе я не шукала
І спритно почуття ховала
Та вогник, що між нами аж пече
І ось так близько Твоє плече
І дотик з поглядом обвінчаний
Та ти не мій,
Ти тільки ДРУГ , що смайликом замічений
Ти плід, не з мого дерева і саду
І я собі весь час
це тільки кажу
Ти тільки ДРУГ
Бо принципи тупі
Амбіції думок і
міф подій
І в серці заборонений твій слід
Чужий, коханий , а мій лиш тільки лід
Ти просто друг, що щиро вберігає від невзгод
Даруєш щирий погляд , теплоту
Підтримка смайликом
У дні дощу й тривог
Бадьориш словом , як оберіг слова:
Все буде добре " Не плач мала!"