Лови драйф в чужих очах,
А я буду ходити по забутих стежках
Лови кайф від королев,дискотек
А я буду мліти у своїх книжках
Ти просто живи, люби,
А я буду жити в своїх рядках
І ввічливо казати «Ах це ви?»
Непотрібні признання,
Банальна писанина до рання
Цілуй, гори в обіймах чужих
Палай в почуттях неземних,
А я буду цілувати волю,
Берегти вірність,зберігати тепло
І сміятися дзвінко і гладити недоторкане чоло,
Твоїм розвагам начхати на все давно
Наші погляди грають нерозгадане ще доміно
Ти ж шукаєш, нове відчуття. А воно?
Все по клубах блукає,
Й безтурботно все п*є чуже не допите вино
А я поцілую вірність у щічку,
А пристрасть свою віднесу у річку
Ти просто живи, кайфуй, цілуй
Сьогодні одну, завтра іншу
Їх багато рожевих очей
Веселі путани в павутинні ночі,
А я буду на відстані ловити дотик,
І дихати тихо в твої плечі