Дорогуще мчить авто,
Швидкість десь під двісті.
Зупиня його Павло,
Молодий «даїшник».
«Покажіть свої права» -
Чемно промовляє.
На те дама із вікна:
«В мене їх немає.
І до того ж я везу
Кіло героїну,
Відпустіть швидше, кажу,
Ви мою машину.
От набридли вже,як рій,
Що в саду літає.
Он в багажнику у мене
Кіллер додихає.»
Тут Павло зметикував:
Орден можуть дати!
Аферистку я спіймав.
Усі будуть знати.
Отож слухавку бере,
Виклика підмогу.
Все відкрили-і ніде
Немає нічого.
Тут вже дама до майора:
«Оце Вам клопОти!
Це не кадри-фантазьори,
Женіть їх з роботи!»
Ой не знав бідний Петро,
Що жінки лукаві.
А в таких "крутих" авто
Іще й завжди праві.