́
Демони на стінах і напівтіні на підлогах
встаючи з ліжка боюсь обпекти собі ногИ
Навколо палаючі квіти і вже згорівша трава
реклама відсутня - у голові лише єдине словО
SOS
Давно не подорожувала чужою цивілізацією
давно не була у своїЙ
На рівні 4-ох просторів
загубилась на власному балконІ
Фантазія перевершила реальність у стократ
замки для дракули куплю тобі у подаруноК
Мої внутрішні органи витісняють рідні їм легені
може час покинути цей свіТ
Може час збирати речі і летіти до друзів-фантастів
накриті голови парасолямИ
А хтось подумав про Землю
хто сховає її голову від кислотИ
Якщо б вона дозволила я забрала її до себе
стала опікуноМ
Спала з нею у ліжку...готувала нам сніданки...
а вечером показала свої улюблені місцЯ
На жаль вона надто зайнята
у неї вимкнений телефон...ofline..немає реєстраціЇ
А ще вона не знає про мій фанатизм і любов
вона мабуть не знає про моє існуваннЯ
Демони навколо мене
куди тікати...може ти знаєШ
Вони чекають коли я залишаюсь наодинці
але я люблю бути САМА
Прийдеться дружити з ними
прийдеться впустити їх до себе в ліжкО
Прийдеться кохатися з ними проти своєї волі
Готувати зранку...водити улюбленими місцямИ
а потім заручитися і зникнути для всіХ
А може закритися у готельному номері 2.14
У чужому місті і заснути... не відчиняти..не впускати нікого....не прокидатися поки вони не підутЬ
Вихід завжди є...але не завжди підходить менІ
( +Indraudxa- )