Застиглі погляди симпатії облич
І де той ніжний погляд віч-на-віч
Я хочу без вагань
Пізнати , що ти мій
Та серце з сумнівом іде у бій
Я очі закриваю , а там суцільний холод
І так набрид цей віртуальний солод
Я так стомилась говорити з тишиною
Змагатися за право
І жити висотою
Я образно не хочу бути грою
Зруйнуй будь – ласка
Із вагань цю кляту забудову.