Вії повільно закрию,
Думки у даль полетять,
Світ-за-очі у мрію,
Слід за серцем хотять.
В хмарках білих заблукають,
З теплим промінцем заграють,
Нарвуть квіти у садочку,
Ягід наберуть в лісочку.
На місточку постоять,
В танку стрімко закружлять,
З джерела води нап'ються,
З кращим другом засміються.
Політають, покружляють,
Про тебе ж не забувають,
Бо з тобою заблукали,
І квіток тобі нарвали.
Танцювали разом польку,
Ягід насипа в долоньку,
Посміхались із тобою,
Та стояли під вербою.
В вишнях білих цілувались,
Серця жаром зігрівались,
В сіні запашнім заснули,
Про біду усю забули.
Закриваю, жмурю вії,
Залишитись хочу в мрії,
Там де в спокою думки,
Де вишні й вишиванки.