Як він терпить це – твій рюкзак?
Ущент набитий мотлохом.
У нього від усіх історій продірявився держак,
а ти його вінчаєш знову вітром й порохом.
Де у тобі береться стільки сили духу?
Не бійся , розкажи! Я украду хоч трішки.
Мені б твій вітер у спину і твої акторські фішки.
Хоч би на день . Я би зібрала волю у кулак.
Віриш? Не віриш? Я знищила б багаторічний шлак
І дурощі у голові провітрила.
Мені б лиш трішки твоєї віри,
щоб у кишені і в душі латати чорні діри.
Мері Benovski