велику літеру я зустрічала лишень при народженні
такий початок, а крапка ще Богом не звершена
можливо - це нормально, а можливо - вади вроджені,
а можливо щось зовсім інше і я цим спустошена
а що як почати життя не зможу я з нового речення?
а що як я тими комами, словживатиму, як хвилинами?
а що як блукати без просвіту словом на слово приречена?
а що як крапки нескінчені стануть такими милими?