Так боляче, що хоч із себе серце виривай.
Думки гримасами ніяк не приховати.
Про що би не кричали вічні постулати -
Прошу, мене нікому більш не програвай.
А головне - мені. Мене не віддавай.
Про що б вуста мої не говорили.
Кого б вони собою не дразнили,
Та ти, прошу, мене оберігай.
Цілуй, цілуй, цілуй, цілуй, цілуй.
Я ж не собі, я вже тобі належу.
Тебе люблю, тебе таки бентежу...
Та ніч залиш для двох. Ніч не руйнуй.