А ти спитався в себе:«Чи ти вартий?»
Щоранку прокидатись та йти у місто,
у пустку серед тисячі людей.
Де ти один із них, ти місиш своє тісто.
У тебе тріснута душа, і зламаний процесор(генератор всіх ідей).
Кидаєш сміття посеред провулку,
а потім п’єш каву щоб запити піґулку.
Увесь твій день на роботі :
репости та лайки,
які ховаєш від шефа під чудові байки,
виправляючи щось у контракті.
І твоє єдине диво - смс у контакті .
А у вечері з корішом тлумачиш останні новини.
Хочеш поїхати закордон,
щоб назавжди відірватись від маминої пуповини.
Але поки ,що ти говориш про бездушну владу,
яка зовсім безрука,не дає собі раду.
І у всіх ваp`ятських вчинках,
причиною яких ти став.
Вину вбачаєш у прохожих,у рідні і навіть у блондинках.
Усі,
лиш би не ти в грязюку впав.
А ти спитався в себе:«Чи ти вартий?»
Прожити на землі,
яку ти топчеш з дня у день?
Якщо ти не колода і не трухлий пень,
вдихни на повні груди ,задай нового темпу цій добі!
Бо перш за все – вся справа у тобі!