Візьму олівець в руки і напишу
холодне море і чайок розпишу
розкладу по полочкам думки
та підмету усі душевні комки
зітру із памяті непрошені спогади
свої некрасиві дурнуваті здогади
і покриється білим снігом земля
та прилетять сірі снігурі здаля
відкрию у своєму тілі твої сліди
вони багато приносять мені біди
і вже цвіт на деревах розцвітає
землю квітами весна покриває
і вже впевнена тільки в одному
багато є нас в щасті земному
закохуюсь знову і забуваю
що буде дальше не переживаю