Дороговкази стомлені, сумлінна закоханість
твоя присутність така спокуслива
ми ставимо не крапки, в нас довільний знак оклику
реставрація давно забутих пусток
і спина твоя - п'янка субстанція
вимальовує, мов пензлями, вигини
замість фарб ,приємні на дотик - ніжні пальці
десь звучить тихе, нечутне - спини мене
цей травень-проклятий, бо ти не світишся
і важко дається хвороблива надія
кожного останнього дня поточного місяця
мене воскрешає твоя найміцніша віра
переписую спільну пам*ять - звуком
найсолодша музика- ранковий твій голос
і звучить тихе,нечутне- не опускай руки
бо я завжди з тобою, б о я п о р у ч .