Міцно-міцно пригорни мою душу до себе,
Я розкажу тобі безліч цікавих історій.
Цілу ніч я літав під захмареним небом,
Тихо з ним говорив, мов з бурхливим морем.
Міцно-міцно поцілуй мої губи вологі,
Я заплачу, мов дитина, що хоче до мами.
Своє серце поклав десь посеред дороги,
Чужі люди топтали його, сильно, ногами.
Міцно-міцно прикуси мої вени зубами,
Я покажу тобі скільки в них є алкоголю.
Повертайся до мене знов тими ж шляхами,
Знай, що завжди я буду десь у снах із тобою.