Колишеться з вітром налите колосся,
І сонячне світло лягло на землі.
Заплутався промінь в твоєму волоссі,
І запах ромашок все поле встелив.
Внизу, під ногами, трава шепотіла,
Тебе лоскотала травинка мала,
І зграя пташок, що вгорі пролетіла,
Для тебе свій спів із небес розлила.
Тремтів там над квіткою диво-метелик,
Кружляв біля тебе, втомився і сів.
Для тебе пашіла, буяла вся зелень,
Тобі був присвячений запах полів.
Небо блакитне, біленькі хмаринки,
І вітер так ніжно, тендітно подув.
Для тебе із хмар малювались картинки,
Щоб всю повсякденність ти врешті забув.