А може то написати по нотах
Як у високих твоїх польотах
І до однієї всі зірки позбирати
У думках твоїх поприбирати!
Розвязати душу у полі ромашок
Поближче до тихого співу пташок
Де вітер у полі голосно свистить
Від болі напевне він не захистить
А може то чашку гарячого чаю
Хтось скаже "Тільки дочитаю!"
І під місяцем можна станцювати
А хто може так дико ночувати?
А можливо підієде і місяць і сонце
Потрібно тільке синє віконце
А краще вінок з квіток сплести
І комусь щось з шиком довести
А можливо найкраще під дощем
Не ховатись під чорним плащем
Посміхнутись і жити яскраво
Танцювати і так щоб було цікаво!