Я буду писати вірші,
На папір простеляти думки
Бо поезія не має межі
І від серця ідуть всі рядки.
Як птахи летять у височінь
Свої крила у хмарах ховають
Так і я пишу про далечінь
Про життя у просторах безкраїх.
Як ріка омиває свої береги
І у синє море впадає
Так і я не жалію снаги
У віршах увесь світ розкриваю.
Як ранок панує в життєвій росі
Й омиває зелену траву
Так і я Вам дарую свої вірші
Бо для цього я і живу.
18.04.2013р.