Чому не можна просто дружити?
без всяких слів і стереотипів,
просто шукати нових пригод
Мріяти ніжно без всяких негод.
Чесно, так легко без почуттів,
а ми живемо між двох вогнів.
Не можу, бо важко сказати "ні"
Приходять вночі думи сумні,
що ти чекаєш цієї любові,
що ти чекаєш на дні святкові!
Моя душа кричить благає
Бо ж насправді вона завмирає,
Коли бачить сумні твої очі
Якщо чесно нічого не хоче..