Все маю, коли прокидаюсь повітря вдихаю,
Кохати можу, ходити по світу,
Кожного ранку заварюю каву
Радію сонцю, весняному цвіту.
Можу сміятись і можу мовчати,
Побачити сміх і сльози ковтати,
Тримати за руку і щиро боятись
Можу і щастя і біль відчувати.
Єдина проблема не мати тебе!
Шукати твій образ в нічному світлі!
шукати твій запах в пустому повітрі!
Прокинутись зранку і те все пусте,
Іти кудись бігти, і десь в інтернеті,
Слухати музику, сонце стрічати,
І навіть бувши уже на злеті
З усього люду тебе лиш шукати.
Нехай піде сніг чи мороз, чи розквітне..
Нікуди не йди, я благаю не йди,
Бо все в цьому світі нажаль колись зникне.
Насправді вже зникло, а ти віднайди...