Задума літнього дня...
просить, не йди навмання,
хай не точить серденько зневіра
в променях сонця є крила.
Вітер обійме пестливо,
згоїть все те, що боліло,
грім серед ясного дня
зніме морщину з чола...
Задума літньої втоми
скаже про щось невідоме,
мрію віднайде тобі,
стежки й дороги нові.
Казку нову розпічнеш,
радість надії знайдеш,
в задумі літнього дня
крила обновиш сповна.