Чому ділити тебе маю?
Чому я знову відпускаю?
У далечінь, у пустоту
там де не я, лише вона.
І ніби інший обнімає,
і ніби є його любов.
Але невтішна, невблаганна
чомусь до нього я.
Боротись марно, безнадійно
ти все одно обрав її.
А я...а що я
бажаю щастя і добра.