Мені не потрібен політ в небеса,
Коли зі мною ти не летиш!
В земній метушні залишилась би я
І кохала би те, як ти спиш.
Мені не потрібно бачити сонце,
Коли поруч ти не живеш
І не тримаєш мою долоньку,
Коли ще удосвіта встаєш.
Мені не потрібне свіже повітря,
Без тебе жила би навіть в темниці.
Не хочу бачити яскраві сузір'я,
Достатньо дивитись у твої зіниці.
Я вмію співати, та без тебе не зможу.
Мою мелодію хай кра́дуть птахи́.
Я сну твого більше не потривожу,
Коли на душу мою впадуть сніги.
Зумію злетіти лиш твоїми крильми́
І серце твоє ні за що не віддам,
Я знайду, мій єдиний, тебе між людьми
Й не дозволю забрати самим небесам.