постапокаліптична природа...
золотий мільярд...
Тисячна частина великого амбіційного сина
животворний процес завмерає за секунду до вибуху
сьогодні ще ніхто не народився
Кубічні малюнки у шкільних дворах
Злі коти...і розпотрошені собаки
Не має целофанових інкубаційних дітей
Я вибираю бути металевою дочкою
Мій псевдобатько став отцем в безбожнім місці
Горять листи Сенеки...
Горять рукописи...
Палає місто для індіго
руками торкаюсь машин
Постапокаліптична природа проникає у...
У легенях чорних знаходжу нічліг
Колиска перетворюється на прозору труну
Компас показує, що час вийти із тіла
Через відсутність тіла є відсутність часу
Пожираю свої власні рештки.
Кохання між металом і землею
Звязок через технічні негаразди
Медицина безсила
Безсмертя стало вічною мукою.
Я випускаю своїх бісів на волю...
Настала постапокаліптична доба!