Вийди за межі своєї палати,
Щоб щось окрім стін в уяві мати.
У цій псих-лікарні, що є забуття,
В нормальний світ вже нема вороття...
Зайшовши лиш раз - застрянеш навіки,
Зайдеш ти туди й закриєш повіки...
Побачиш що хочеш,
Чого вже нема,
Подумаєш круто - але це дарма...
Цього вже небуде, як небуло й нема...