На перетині днів
Я шукаю оновлень,
Загадки снів
Зі своїх повідомлень.
На перетині мрій,
У забутій реальності
Я шукаю сувій
Зі слідами скандальності.
На перетині слів,
У мережах онлайн
Я шукаю мій біль,
Йду на той край.
Я шукаю розлучень
Поміж плит літосфер,
На перетині вулиць
Демон зустрічі стер.