Не втрачаймо свою мрію
Із якою нам іти,
А тримаймо тую міру
І доб’ємося мети.
Мрія в кожного єдина,
Кожен мріє про визнання,
Той хто мріє, в нього сила,
Сила волі і пізнання.
І хто мріє, свої сили
Неодмінно в ній положе,
І буде тоді щасливий,
Як стихії переможе.
Мрія – це є дар Господній,
Бережімо свою долю!
Шанс буде той благородний,
Буде сіяти свободу.
28.04.2010