Під ногами сніг скрипить
Хоч небо синє, синє
На річці топиться лід
Стає тепліше що хвилини
Ці весняні пейзажі
Чудові , неповторні
Як картини в Ермітажі
Тільки тут вони природні
Ці красиві картини
В пам'яті собі збережу
І як побачу гроно калини
Згадаю про пізню весну