А нині в клубі будуть танці.
Туди я вечером піду
і знов шукатиму до ранку
очей твоїх печальну глибину.
Не буде там твоєї Т. (Тані)
Сьогодні тут буду лиш я.
І знов для тебе
танцюватиму пісні.
Одягну свою міні-юбку
накрашу губи, очі підведу
в підбори взуюсь
і в тане́ць піду.
Нехай вона сама сумує.
Я можу дати більше
аніж дає тобі вона
і таємниця ця буде у нас одна.
Забудь сьогодні ти про неї
і миті ці лише для нас.
Жаль, що я люблю тебе
ну і вона любить тебе.
В цю ніч ми будем цілуватись
і горлапанити пісні,
а на світанку все забудем
наче це приснилося мені.