Гуляючи по місту я шукаю
щоразу твої очі,погляд,губи,..
Чомусь не можу я без них,
чомусь шукаючи я не знаходжу!
У шумних залах ресторанів,
у барах,вулицях,театрах
між галасливих тих компаній
чомусь шукаючи я не знаходжу!
У голові думки міняються щохвилі
і знову п'ю я n-ий келих,
від сигарет мутніють очі
шукаю поглядом і не знаходжу!
Щоразу я шукаю твої риси
то там, то тут, то в іншого.нема
без них нема мені життя
не ті, не той, усе уже не те...
Боже, де ти?Куди пропав?
Чому ніде тебе нема?
І смуток покриває мої очі,
і біль повіки знову закрива.
А дні вже пролетіли мов ті птиці
не повернеш,уже того не проживеш
щасливих незабутніх митей
коли кохали ми з тобою.