Стали в сумі скелі
Дні настали темні
Друзі, коли схочеш - завжди тут
Води течуть тихо
Знаю, в тебе лихо
І коли захочеш - я прийду
Полум"я пекуче
зсередини мучить
приклади до нього... холодець
Вітру стало нудно
Бачу, тобі трудно
Держишся чудово, молодець
В мирне тихе ложе
поверутись може
Будь-хто. Може також і твій дух.