У джунглях кам'яних
Тебе розбудять не пташки,
А спів сигналізації.
Трамвайчик переповнений шумить
і натовп заспаний кудись спішить.
У джунглях кам'яних
Не має запаху трави,
а свіжі гази залишкові.
Не має неба ясного такого
Не видно місяця старого-молодого.
Ідеш задумливо ти бруком кам'яним
Здається все таким пустим,
безбарвним, сірим і чужим.
Так хочеться пройтись стежинкою у лісі
І ніжки босії змочити у росі,
Але натомість їдеш у маршрутному таксі..