НУ ЧОМУ Ж ТАК НЕРОЗВАЖЛИВО У ДЕНЬ ПОЕЗІЇ?... ТАК, цілком погоджуюсь з Вашими невтішними міркуваннями: НА САЙТІ ПЕРЕВАЖНА БІЛЬШІСТЬ ТВОРІВ - ТЕПЛИЧНІ КВІТИ (а часом і тепличний бурян). І РІДКО ЯКИЙ З ЦИХ СЛОВЕСНИХ "ЕКЗЕМПЛЯРІВ", ПОТРАПИВШИ У "ПРИРОДНІ УМОВИ", МАЄ ШАНСИ ВИЖИТИ... ЩО Ж... ЦЕ МИ - БАТЬКИ СВОЇХ ТВОРІНЬ, ВИБРАЛИ ЇМ ТАКУ "ДОЛЮ"... ТА ВИЖИВАТИ ТРЕБА У БУДЬ-ЯКОМУ ВИПАДКУ, А ЦЕ - ХОЧ ЯКИЙСЬ ВАРІАНТ... Щиро вітаю Вас зі святом ТВОРЦІВ ЧАРІВНОГО СЛОВА!!! ПОЕТИЧНИХ ВАМ ЗЛЕТІВ та ЗОЛОТОСЛІВНИХ ЗОРЕПАДІВ!!! Тримаймось, хоча б "за ґратами LCD"!..