Ми створені природою
Для того щоб жити,
Щоб свій рід продовжувати
І добро робити.
Але рід продовжувати
Досить важка справа
Не пустити у кров предків
Інте́рнаціонала
Щоб наша нація була
Сильна і здорова
А то стане іще раптом
Різнокольорова.
Я не нацист, мета ця давня
Нашої еліти
В нас повинні бути сильні
Українські діти!
За цю ідею ішли люди
З гострими шаблями,
«Кохайтеся» казав Тарас,
Та не з москалями!
Одружуйтесь Українці лиш на Українках
Чи хіба є щось погане у подібних вчинках?
Чи хіба в нас не красиві
Хлопці чи дівчата?
Ну хіба що Україна,
Поки біднувата.
Та все ще попереду
Не слід сумувати,
Без сумніву - ще розквітне
Україна-мати.
Все це кожному потрібно
Чітко розуміти!
А майбутнє України
То є НАШІ діти!!!