Десь здалеку
Теплий, живий вітер
Принесе запах квітів
Рипне, позіхне стара тополя
Розправить своє вузлувате гілля
Струсить залишки снігу, листя
І смутку
Прокинуться дерева
І почуття
Ця швидкоплинна мить початку
Ледь –ледь
Торкається небосхилу краєчок сонця
Перші промінчики будять завмерлу землю
Ледь – ледь
Прокидається в серці кохання
Ледь – ледь…
Великий вибух кольорів
Ще попереду
Головне вхопити цю мить
Почути
Відчути
Як у передсвітанковій тиші
Прокидається світ
Як починається
Весна