Мабуть вже пізно починати все спочатку,
Я марно,тільки гаю час.
Даремно думаю"Все зміниться на краще"
Не дасть мені життя останій шанс.
Не подарує доля вже свою прихильність
Напевне вдосталь я її розчарувала,
Коли була можливість все змінити
Я натяки безжально руйнувала,
Ігнорувала всі її дарунки,
Не помічаючи як боляче роблю...
Терпіння луснуло,вона сказала:
"-Досить!Не маю я до тебе вже жаллю!
Не варто більше плакати,благати,
Повір,це вже тобі не допоможе..."
Та я благаю,щоб надії не втрачати,
Благаю і моллю,востаннє...
Може не пізно ще спочатку все почати,
Прихильність долі знов завоювати.