Я люблю в собі дівчинку.
Нерозумну,вродливу.
У якої цукерки в правому боковому.
Плакати через дрібниці,залишати відбитки помади
На комірцях того хлопчика, Що проводить додому.
Ховатись за чорним та носити довгі спідниці.
Я люблю в собі дівчинку,що любить голосно говорити.
Дивитись у вічі.Відділяти біле від чорного.
Бути каменем у одвічних вселенських жорнах.
Я люблю в собі...хлопчика.
Відважного,Стрункого.
Міцні обладунки,непохитність віри у власну правду.
Запальнички,асфальт,присмак гіркого
На губах тої дівчинки,
Що завжди просить тримати її за руку.
Зізнаватись в коханні і мліти під поглядом.
Я люблю в собі хлопчика вічно голодного.
До життя,до війни і до тихого голосу.
Космічного простору
Бути цілим і бути частинками
Я люблю в собі хлопчика,я люблю в собі дівчинку.