Сіяли в небі зорі
І ніч була на дворі...
Співали тихо солов'ї,
Збувалися всі мрії...
Ми йшли повільно над рікою
І ти торкнувсь щоки рукою...
Я посміхнулась й точно знала,
Що я тебе вже покохала.
І дихали ми в унісон
І це було неначе сон.
Ми тихо йшли,не розмовляли.
Ми просто...просто відчували...
Серця спліталися у танець
Ти ніби серця мого бранець..
Ми тихо йшли
Ми точно знали...
Що ми кохали...ми кохали...