Купідон давно уже виріс,
Він тепер не пузатий малюк.
Він кидає пудові гирі
І змінив на ТТ свій лук.
Скінчилася гра дитяча:
Постріл в серце - це майже смерть.
Його жертви тепер не плачуть.
Купідона тепер не сердь!
Він безжальний і вмілий гангстер,
Він - жахіття самотніх душ.
І якщо він зумів попасти -
Будь готовий до крові калюж.