Страшенний демон відкриває ніч.
Він просить в нас прощення і малює Бога.
Мені так сильно бракувало свіч...
Я - Попелюшкин звір, я Мара, недотрога...
Смішний туман посилює твій зір.
Він вимальовує якісь страшні дерева.
Ти - мій капкан. Ти мій без лапи звір.
Страшний гадючин син із ніжного черЕва.
Солодкий сон спада на плечі в ніч.
У тому сні є ти... або ж тебе немає?
То шаль моя зпадає просто з пліч,
Чи то для тебе моє серце відкриває?
Сентиментальний збіг і тихий плач.
Чомусь я за тобою дивно так сумую.
Ти - нічне світло. Раб мій і палач.
Далеко від мене... Та серце твоє чую...