Я так бажаю сонцем стати,
Бо хочу промінчики кидати
У твої очі,на твоє волосся,
Таке яскраве,мов колосся.
Я так бажаю нічкою стати,
Бо хочу тебе я обіймати,
Дивитись,коли солодко ти спиш ,
Коли так тихенько й ніжно сопиш.
Я так бажаю зіркою стати,
Бо хочу тебе у вісні колесати,
І з неба на тебе дивитись...
Ну як можна в тебе не влюбитись?!
Я так бажаю місяцем стати,
Бо хочу дорогу тобі освітляти,
У віконце твоє заглядати,
Колискову тобі заспівати.
Я так бажаю снігом стати,
Бо хочу дорогу перед тобою замітати
Коло тебе навруги покружитись
І на губах солодких розтопитись.
Я так бажаю травою стати,
Бо хочу землю перед тобою устеляти,
І милуватись твоєю красою,
Бо хочу бути я з тобою.
Я так бажаю квіткою стати,
Бо хочу аромат тобі віддати,
Цвісти для тебе одного,
Бо ти єдиний для серця мого.
Я так бажаю сльозою стати,
Бо хочу по щоках тебе ласкати
Так ніжно опускатись і жаліти..
Хто буде так тебе іще любити?!