Хто ми з тобою?..Ким були, ким є,
Що сталося між нами?
А сталось так:життя моє й твоє -
Занадто різні - більше не сказать словами...
Ніколи вже не будемо близькі,
Та чи колись були? Тепер навіть не знаю...
Східці довіри лиш для тих слизькі,
Хто сам іще не зна, чого бажає...
Говорять,розставатися - це біль,
Але чомусь не відчуваю болі -
Неначе серце хтось з неволі відпустив...
І відпустив всі відчуття на волю...
Немає "нас" і, мабуть, не було,
Є ти і я - образ уже немає,
Чудово пам'ятати лиш добро...
Ми відпустили один одного - я знаю...