-Ти розібєш той портрет
-Блукатимеш вулицями
-Думками майбутнього
-Згадавши наші погляди,
-Подумаєш...
-А тепер просто друзі?
-І все?
-Запитаєш себе
-Відчуєш холод
-Та твердий хриплий голос
-Почекай, не спіши.
-Жаль тепер я просипаюсь не з тобою
-Жаль тепер без тебе, я одна.
-Але любов моя жива, не помирає
-Прошу повернись... Пробач..
-Адже настав цей час, коли немає "нас"
-А мені так потрібно дотиркатись твоїх губ,
-Торкатись твої рук і просто бути поряд
-Візьми моє серце, зігрій мою душу
-Я буду з тобою, а без тебе не хочу.