Україна-держава,кричали ми всі
і горіла душа,в невгасимім вогні!
Здобули Незалежність,здобули свободу!
І у нашій ідеї,була сила народу!
Ми рік за роком крокували вперед
після того як вилізли з радянських тенет!
Було важко погодитесь ви із зі мною,
Але ми змогли повернути Україну народу!
Але зараз, зараз що будем робити?
Загнали вкраїну в москальську Росію.
Ми для них як колонія...бидло а нелюд!!!
А я бидлом зовсім бути не хочу!
Я хочу свободи і серце тріпоче!
Тріпоче як чую слова
президента:"Ми будєм,дєржава...жіва,а не мертва!"
Жива?Ти хочеш сказати що будемо жити?
Й російською мовою тут говорити?!
На козацькій землі!На своїй території!
Ми гордий народ!І з своє мовою!
Мова калинова,пісня солов'їна!
Ще трохи "побалакаєм" і зникне Україна!
Довкола одна брехня й спекуляції
ми втратили державу,продали націю!
Ви повірте...нічого проти Росії немаю!
Маю проти до тих "чия хата скраю"
бо живуть в Україні...а мови незнають!
Про свободу і то на російській горлають!
Та я вірю прийде...і для нас час хороший
І ми зкинемо з себе оцю важку ношу!
Ми будемо єдині,ми будемо разом!
І козацький свій дух,ми нарешті покажем!
І лани широкополі,і Дніпро і кручі!
Буде видно!Буде чути,як реве ревучий!
Так реве моя душа...сильно стукає серце!
Як на рани українців сиплять сіль із перцем!
Й пронесеться наша пісня...із
Карпат до Криму!
Хоча й важко тут знайти поетичну риму!
Це не вірш,це не баллада й оцінок
тут нетреба!
Це порив мого серця...до синього неба!
Порив до синього неба,до жовтого поля!
І ганьбити героїв я нікому не дозволю!
Тих людей,що за державу життя віддавалиа чому?
Тому що в серці палку любов до неї мали!
І суть цього послання є дуже проста
Нє їх не багато...а зовсім одна!
Одна незахищена моя країна!
І я знаю...Буде..жити Україна!!!!
́
Поділяю всі думки Ваші, але треба при цьому бути точним. Якщо "ми продали", то тоді хто ж ми такі? Не подобається, що патріотизм перевершив логічність думки, а це привело до сумбурності. До того ж є граматична розхристаність. А так хочеться, що Я поета належало до Ми, а ми були антитезою. Не ображайтеся, бо це думка старого патріота.