На Світанку Сонце встає,
Його промені не торкаються мого обличчя,
Фрагмент з пам"яті там, де ти,
Стою на мості в потойбіччя.
За спиною ангел стоїть
І тихо дихає в шию,
Цей спогад про тебе,
Я шаленію.
За спиною ангел стоїть,
Щось ніжно шепоче на вухо,
Навколо озеро, ліс, і вітер потух.
Навколо вакуум. Глухо.
За спиною ангел стоїть,
Заплітає квіти в волосся,
Ти тоді був зі мною, ти був.
Мені не здалося.
За спиною ангел стоїть?
Та ні, то моя тінь обережно лягає.
Скажи, а про моє сонце,
Твій ангел, він, ще пам"ятає?