Люблю тебе. Ти ж знаєш, що люблю.
Що ж нам Боги готують під фанфари?
Лише тобою мрію, марю, сню,
Ще нас життя зведе в єдину пару.
Ти - божество, тендітна квітка, сон,
Ти - найсвітліша, рідна, ніжна-ніжна,
я бачу світло ясно б*є з вікон.
Моя ж любов до тебе, знаєш, вічна.