Часто себе запитувала: Хто така порядна людина? Як її розпізнати? Може є якісь ознаки. З мого досвіду і спостереження таки є. Отож почнімо.
Порядна людина не міняє номер свого мобільного телефону. Цей номер в неї один або два і він постійний. Якщо людина часто міняє сім картки, значить їй є що приховувати. Вона приховує своє минуле, в якому по меншій мірі поступила не порядно. Порядна людина надає перевагу довготривалим стосункам, як в дружбі, так і в особистому житті. А ті люди, які надають перевагу знайомствам на один вечір над довготривалими є непостійні. А непостійність -це безвідповідальність перед іншою людиною. Такі люди не шанують і не зважають на почуття іншого, вони не вміють будувати довірливі стосунки.Порядна людина вона в ладах зі своєю совістю. Ніколи свідомо не зрадить, не залишить в біді, не обмане. А навпаки прийде на допомогу, підставить дружне плече. Порядна людина- це та, в якої духовні цінності переважають над матеріальними. Порядна людина здатна на самопожертву. Порядна людина має своє постійне захоплення, яке її розвиває. Порядна людина вміє спів існувати з іншими людьми в гармонії. Не приносить шкоди іншим.А навпаки вкладає свої зусилля на благо інших. Вона не злопам'ятна, не мстива. Порядна людина любить працю і цурається ліні.Бо лінь, як правило, ще нікого ні до чого доброго не приводила.
Отака вона для мене порядна людина.