Осінні ночі – ви моє життя
Подарували ви мені натхнення-долю,
Я в час ваш ясний здобував знання
Ваші зірки мені подарували волю.
Осінні ночі – дякую за світ
Що так безстрашно у мені палає
Мені ще мало – 18 літ
Та ясність думки і життя я знаю.
Осінні ночі – ви чарівний світ
Я вас благаю – не кидайте долю,
Коли мені подарували літ
І я здобув всесвітню силу – волю.
Осінні ночі – важко покидать
Ваше натхнення,сповнене печаллю,
Та ви казали – треба сильним стать
Неначе вітер,буря,стати сталлю.
Осінні ночі – дякую за все
За Ваше чисте,не ганебне слово
За ваш той смуток,знаю все пройде
За Вашу ніжну,милозвучну мову.
Осінні ночі – я живий,я тут!
У Вашій темряві я швидко пропадаю,
Мій серця щем,його болючий стук
В душі палає,а я відлітаю.
Осінні ночі,я вже прощатись час
Я повернусь,мене день не зламає,
Я ще прийду із ніжністю до Вас
А потім полечу у вирій-стаю.