Чи не час
на планшеті,
наче тату,
пікселями вигаптувати
зірку восьмикутну
і запхнути його -
той чортів планшет-
у пралку
з білими речима?
Повідпирати усі паролі,
замінивши їх
на дитячі шкарпетки
найменшого розміру
в кольорову смужку.
І отримувати
Дозу Щастя
не від
підключки до мережі,
а від банальної
посмішки,
рукОписних слів
і від справжніх Нас.
Певне...
вже-таки
ЧАС