Нежить i кашель - моi одвiчнi супутники,
Мокрi шкарпетки пiдтверджують даний факт.
Сосни в снiгу схожi на бiлi трикутники,
Все сильнiше пече шлунково-кишковий тракт.
Маслом годують, i я цим цiлком задоволений,
А снiгу радiв би тiльки на Новий рiк.
Я тепер кожного дня iдеально поголений,
Та присутнi думки: \"Чому я тодi не втiк?\"
Сидiв би iз чашкою кави i круасаном,
Писав би курсач чи дивився цiкаве кiно...
Натомiсть по парку сьогоднi добОвим днювальним
Керую шлагбаумом - iншого не дано.